Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας - Κεφαλονιά

Αργοστόλι :   17 Νοεμβρίου 2017

                                                                                           Αριθμ.Πρωτ.: 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Λεωφόρος Βεργωτή 16, Αργοστόλι

Τηλ.26710 25600

Fax.26710  22847

Ε-mail: argostolitheatre [at] yahoo.gr

 

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Λειτουργία Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας στο Αργοστόλι

 

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με το Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης και το Τοπικό Παράρτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.) διοργανώνουν και υποστηρίζουν την λειτουργία «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας». Η λειτουργία του Εργαστηρίου έχει στόχο να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες της ψηφιακής φωτογραφίας για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών αλλά και για την εκπόνηση φωτογραφικών δράσεων ευρύτερου ενδιαφέροντος.

 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας. Η εγγραφή των μελών του εργαστηρίου γίνεται ηλεκτρονικά στην φόρμα που ακολουθεί και θα διαρκέσει μέχρι 30/11/2017.

 

Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων περιλαμβάνει 5 συνολικά συναντήσεις το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των μελών του Εργαστηρίου. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».

 

Ο Οδηγός Συμμετοχής στο «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι διαθέσιμος από την ηλεκτρονική διεύθυνση net.ped-in.gr ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση photo [at] ped-in.gr.

 

Επαγγελματίες φωτογράφοι και έμπειροι ερασιτέχνες που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν τις γνώσεις τους στις συναντήσεις και να συμμετέχουν στην οργάνωση και λειτουργία του Εργαστηρίου παρακαλούνται κατά την εγγραφή τους να ενημερώνουν το σχετικό πεδίο της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση net.ped-in.gr.

 

Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων του Δικτύου Έρευνας και Τεκμηρίωσης Ιονίων Νήσων το οποίο υλοποιείται από τους Δήμους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.-Ι.Ν.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

 

 

DPL_Odigos_Symmetoxis_Kefalonia_250.jpgDPL_Kefalonia_Afisa_250.jpg

Δήλωση Συμμετοχής Στο Εργαστήριο

Προσωπικά Στοιχεία
Μόνο ένα αρχείο.
Όριο 64 MB.
Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: gif jpg png svg.
Στοιχεία επικοινωνίας
Email
Στοιχεία εμπειρίας
Στοιχεία συμμετοχής?
Είδος/Είδη Φωτογραφίας που σας ενδιαφέρουν *
Τοπία
Πορτραίτα
Μακροφωτογραφία
Σπορ
Υποβρύχια
Φωτορεπορταζ
Οικογενειακή
Ταξιδιωτική
Άλλο είδος (περιγράψτε)...
Ποια θα είναι η συμμετοχή σας στο Εργαστήριο; *
Είμαι επαγγελματίας / έμπειρος ερασιτέχνης και θέλω / μπορώ να βοηθήσω ενεργά στις συναντήσεις του Εργαστηρίου. (Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας)
Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω και να λάβω βεβαίωση παρακολούθησης (απαιτείται τακτική παρουσία στις συναντήσεις και υποβολή εργασιών).
Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω χωρίς να λάβω βεβαίωση παρακολούθησης (δεν απαιτείται υποβολή εργασιών).